Érdekel a FESZTelen fesztIVÁL, de még nem jártál naturista közegben korábban? Szívesen jönnél, de nincs kivel? Szorongást kelt benned, hogy a meztelenséggel egyedül találkozz először?

Segítünk! ?
A FESZTelen fesztIVÁL szervezőiként mindent megteszünk, hogy minden résztvevő a saját tempójában, magát biztonságban érezve vehessen részt a programokon. Ezért naturizmusban rutinos hölgy/lány/nő szervezőinkhez és barátainkhoz fordulhattok, ha egyedül érkeznétek és úgy érzitek, támogatásra van szükségetek. Vedd fel velünk a kapcsolatot és összekötünk egyikükkel, akivel már a rendezvény előtt beszélgethetsz, találkozhatsz, az érkezéskor pedig körbevezet majd és végig a segítségedre lesz, ha szükséged lenne rá.

Emellett létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahová szeretettel várunk akkor is, ha már váltottál jegyet a FESZTelen fesztIVÁL-ra és akkor is, ha még gondolkodsz a részvételen. Gyere, csatlakozz, tedd fel a kérdéseidet tabumentesen, csak női közegben.
Ismerkedhetsz a többiekkel, beszélgethetsz a „támogató nőkkel” és a válaszokkal felvértezve bátrabban ugorhatsz bele a kalandba! ?

Csak tedd meg az első lépést, keress bennünket, ha jönnél, de kis plusz löket és támogatás még hiányzik, itt vagyunk! 

További információért írj a csak-nok@ival.hu email címre.


A szépség legtisztábban a meztelen női testen keresztül nyilvánul meg, ami független mérettől és formától, hiszen pont a sokszínűsége teszi annyira csodálatossá.

Miért vonzó nőként a fesztivál?

Mert közelebb kerülhetsz természetes nőiességedhez és
mert segít az önelfogadás és önszeretet megélésében.

Éld át velünk Te is ezt a csodát! 
Támogató és szeretetteljes közegben kerülj harmóniába saját női minőségeiddel.

Téged is vár...
...az IVÁL!!!

>