FESZTelen  fesztIVÁL

Előadók

Inspiráló női energiával fordulok a férfiak felé, mert hiszem azt, hogy a férfiakat a nőkben meglévő finom energiák tudják inspirálni, gyógyítani és segíteni abban, hogy kiteljesedjenek az élet minden területén.Balatoni Brigitta

Érintésművész, és tantramasszázs oktató

Az egyetlen dolog amiatt veszem a bátorságot, hogy egy különleges masszázsra vagy oktatásra invitáljalak, nem más mint a tapasztalataim és az ezzel kapcsolatos visszajelzések. Ezek engem arra sarkalnak, hogy minél több emberrel osszam meg amit kaptam.


Cserép Imre

Érintésművész, és tantramasszázs oktató

Egy olyan segítővel, aki látja benned azt az értékes, sikeres, szerethető embert, aki igazán vagy, elérheted azt az életet, amit most még el sem tudsz képzelni.

Pszichológusként a feladatom a JÓL LENNI-ig tart, emberként a küldetésem viszont a JÓT TENNI-től kezdődik.

Ha egy jobb világot szeretnél látni magad körül, akkor először LEGYÉL JÓL, majd tegyél jót!


Andrási Betti

Pszichológus

Eltávolodtunk az anyaföldtől, elszigeteltük magunkat attól az anyagtól, aminek a testünket köszönhetjük. Megszakadt a harmónia, az egység, és a modern kor sok embert egyre távolabb visz ettől. 

Tapasztald meg újra az EGYséget Földünkkel, a testeddel, és mindennel, amit ennek a csodának köszönhetünk. 
Bíró Balázs

Elementalista

2 éve foglalkozom hangterápiával, különböző masszázsokkal, energetikai kezelésekkel, és önismereti programok szervezésével. A naturizmus fontos szerepet tölt be az önismereti utamban, rengeteget tanultam, fejlődtem általa, ezért vagyok biztos abban, hogy másoknak is segíthetek azzal, ha ezt az utat megmutatom.
Bordás Anett

Hangterapeuta

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István

Tantra oktató

Azt a tudást kutatom, ami előrébb viszi az emberiséget a Lélek szintjén. Testvéreimnek tekintem azokat az embereket, akik tisztán, szeretettel, elfogadással bánnak egymással és értik a természet szent varázsát.

Hanggal, szavakkal és rezonanciákkal dolgozok, hogy lelki szinten is mindannyian megébredjünk.


Király Krisztina

Lélek varázslónő

Több éve foglalkoztam szellemi és testi jógával, amikor egy főként intuitív döntés által vezérelve elkezdtem TestSzobrászatot tanulni, ami először a 12 kezelés megkapásából állt.  Bár eredeti szándékom a mélyebb testi önismeret volt, a rendszer nagyszerűsége olyannyira beszippantott, hogy úgy éreztem, nem akarom ezt a kincset csak magamnak megtartani. A másokon végzett kezelés, az örömteli közös eredményeken túl, a fejlődés és megismerés örökké megújuló hullámait hozza. A test, miként az univerzum, a kifürkészhetetlen végtelen...


Dóka Róbert

Testszobrász

Először 16 éves koromban találkoztam a buddhizmus szellemiségével és a spiritualitással, amikor a Lélek csendje című könyv került a kezembe. Magával ragadott és meghatározta érdeklődési körömet . Több éves keresgélés után találtam rá arra a jóga tanfolyamra, amiben megleltem mindent, amire szükségem volt. 16 éve vezetek jóga csoportokat, ami bizonyos szinten ad egy stabil gyakorlati hátteret, tapasztalatot, másrészt mindig tudok tanulni valamit magamból és az adott helyzetekből. A jóga szellemiségéhez hozzátartozik a tudatos táplálkozás, ezért sokat kísérletezek a konyhában a megszokott ételek újszerű elkészítésével.


Nagy Edit

Jógaoktató

Én vagyok az 'Érintés Fesztivál' alapítója. Úgy gondolom, hogy az emberi érintés annyira fontos, hogy megérdemel egy külön fesztivált! Mottóm: az a jó érintés, ami által közelebb kerülünk egymáshoz.


Horváth Milán

Az 'Érintés Fesztivál' alapítója

pszichológia és az asztrológia eszköztárait kapcsolom össze, lehetővé téve a mélyebb önismeretet. A tudattalan késztetéseink, félelmeink, mintázataink, hitrendszereink tudatossá tételével levetővé válik a transzformáció azaz a személyiség egy magasabb rezonancia szintre léphet.


Megyeri Nóra

Asztrológiai tanácsadó

Az Ecstatic Dance Budapest elindítója és egyik szervezője vagyok, integrál mentor. Zenéléshez a MettaSoulnevet választottam. Örömzenékből, elektronikus- és világzenékből, valamint meditatív hangokból álló eklektikus muzsikákkal szeretnék ihletett közeget teremteni a megfelelési vágy, teljesítménykényszer, álarcok és szerepek nélküli önmagunkkal való találkozásra, kapcsolódásokra önmagunkkal, egymással és a Forrással. A dinamikus, gyors táncokkal segítjük a hétköznapi gondok, terhek elengedését és a bennünk levő öröm felszabadulását, a lassabb, meditatív részek az elmélyülést segítik. Mindeközben játékosan azt is felfedezhetjük, mennyire sokszínű, izgalmas teremtményei vagyunk e csodálatos bolygónak.


Kerényi-Kiss Zoltán 

Az Ecstatic Dance Budapest elindítója

Úgy érzed Te is ismersz valakit, akinek itt lenne a helye? Írd meg nekünk a feszt@ival.hu címre.


?Ki tudja?

Talán egyszer a Te neved is idekerülhet!

Úgy érzed Te is ismersz valakit, akinek itt lenne a helye? Írd meg nekünk a feszt@ival.hu címre.


?Ki tudja?

Talán egyszer a Te neved is idekerülhet!

Úgy érzed Te is ismersz valakit, akinek itt lenne a helye? Írd meg nekünk a feszt@ival.hu címre.


?Ki tudja?

Talán egyszer a Te neved is idekerülhet!

© 2018 Build with Thrive Architect.

>