Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tabuk nélkül – avagy tudatos szexualitás a mindennapokban – Balatoni Brigitta

2019. augusztus 1. 18:00 - 19:30

Kérdezz, és én felelek….

Előadással egybekötött interaktív beszélgetés.

A program elsődleges célja, hogy betekintést adjon és megismertessen a tantrikus masszázs, azon belül pedig a jóni és a lingam masszázs alapjaival, valamint annak gyakorlati és elméleti hátterével. Beszélgetünk az érintés szerepéről és fontosságáról. Mivel a masszázs során hangsúlyt fektetünk az intimitással és a szexualitással kapcsolatos problémák feldolgozására, ezért ez a témakör is szerves részét képezi az előadásnak. Ezen keresztül pedig beszélünk a férfi, illetve a női szexualitásról, illetve annak jellegzetességeiről.
Érdekes kérdések… Te is tehetsz fel bármilyen kérdést. Minden kérdésre válaszolunk. Nálunk nincs tabu, olyan, amiről nem beszélünk.

Pár évvel ezelőtt egy ihletett állapotban kaptam azt a „feladatot”,hogy hozzak létre egy intimitással és szexualitással foglalkozó központot. A hely az IntimTÉR nevet kapta.
Ekkor már jó ideje foglalkoztam a tantrikus filozófiával, ami az egész életemet áthatotta és meghatározta. Az eltelt évek alatt sok mindent tanultam és tanulok a mai napig, amik hozzásegítenek önmagam mélyebb megismeréséhez és a tapasztalatok hiteles átadásához.
Az IntimTÉR azért jött létre, hogy olyan szolgáltatásokat és eszközöket kínáljunk neked, amelyek hozzásegítenek a szexualitásod tudatosabb megéléséhez és a szexuális energiáid megébresztéséhez.

Miért is beszélünk erről…? A szexuális energia a rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelheted testi, érzelmi és spirituális tudatosságodat. A tantra egy eszköz, amely az életünk minden területén megtanít a feltétel nélküli szeretetre, épp ezért a tantra a szexet csak közvetítő eszközként használja. Az ebben a formában megtapasztalt szexualitás hozzásegíti a nőket az orgazmuskészség kialakításához, illetve növeléséhez, valamint a férfiakat az elnyújtott, hosszú ideig tartó, intenzív szexuális élmények átéléséhez. Ennek a szemléletnek az elsajátításával az ember jobb szeretővé válik, és több örömöt nyújt számára (és partnerének) a szexuális kapcsolat.
Az előadás során lehetőség van kérdéseket feltenni.
Az előadás és a beszélgetések során a következő témákat fogjuk érinteni:
Mi a tantra?
Miből áll a tantra masszázs?
Beszélgetés a lingam masszázsról, vagyis a férfi nemiszerv masszírozásáról.
Jóni masszázs.
Az orgazmus.
Az érintés szerepe.
Megnyílás és bizalom.
Intimitás a kapcsolatokban.

Balatoni Brigitta és Cserép Imre
Érintésművész, tantra masszázs oktatók

Részletek

Dátum:
2019. augusztus 1.
Időpont:
18:00 - 19:30

About the Author

>