Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gyönyör és beteljesülés – Balatoni Brigitta és Cserép Imre

2019. augusztus 3. 21:00 - 23:30

Ezt a programot első körben pároknak álmodtam meg, azonban a foglalkozásra nemcsak párban lehet érkezni. A helyszínen van lehetőség az ismerkedésre és kölcsönös szimpátia esetén az együttLÉT-re. Olyan férfiakat és nőket szeretnénk megszólítani, akik nyitottak arra, hogy mélyebbre merüljenek az intimitás és a szexualitás témájában, mindezt tapasztalati úton, biztonságos keretek között.
A gyönyör és beteljesülés program segít Neked abban, hogy kilépj a megszokott kereteid közül, tágítsd a tered és ezáltal a tudatosságodat. A szeretettel ölelt TÉR-ben egy minőségibb szexualitás megtapasztalására nyílik lehetőséged. Egyéni szinten a saját nemiséged harmonikus megélése és kiteljesedése, a szexuális energiák tudatos használatával pedig az energiatered növelése történik. A pároddal való kapcsolódás hatására az ellenkező nemhez fűződő viszonyod kiegyensúlyozott megélését tapasztalhatod meg. Párkapcsolatban egy ilyen közös élmény az intimitást mélyíti el.
A párok nem cserélődnek a foglalkozás alatt. A program során semmit sem kötelező csinálni. Minden inkább egy lehetőség, épp ezért mindenki határait tiszteletben tartjuk.

Balatoni Brigitta és Cserép Imre
Érintésművész, tantra masszázs oktatók

Részletek

Dátum:
2019. augusztus 3.
Időpont:
21:00 - 23:30

Helyszín

„Szabadság” Nyílt Tér

About the Author

Leave a Reply 0 comments

>