Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tantra Fény Játék – Megérint az Önbizalom! – Kristóf István

2019. augusztus 2. 21:00 - 23:30

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti, önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában.

A Tantra-Fény JÁTÉK olyan, mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal végeznéd, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyílás egység-élményt is ad. Az érintés és érintkezés kiemelt szerepet kap a program során, mely egyike az 5 szeretet nyelvnek.

Ez a program nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán egy csekély nyitottságot az érintésre. Képzelj el egy társkereső által szervezett érintős, ölelkezős villámrandit. Valami hasonló…

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti,önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzékiség, és a hozzá kapcsolódó érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal: Önmagunkkal…

Páros és csoportos gyakorlatok várnak, ahol ismereteket szerezhetsz önmagadról, miközben egy másik személyhez kapcsolódsz.

Adhatsz és befogadhatsz érzéseket, érzékiséget egy szerető közösségben.

Találhatsz barátokat, szeretetet és szerelmet.

Tanulhatsz, tapasztalhatsz saját határaidon belül. Ezek azonban határtalanok…

Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz.

Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van. Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod az örömöt,a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked. Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak.

Mitől Tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését és fejlődésünket szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szeretetté alakítjuk. Befogadás, elfogadás, kölcsönös tisztelet, szeretet, és megtapasztalható érzékiség a legfőbb ismérvei. Emellett az elméleti ismeretek gyakorlati megtapasztalását nyújtja.

Mitől Fény? Attól, hogy a Fény alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény MAGa a SZERetet.

Mitől Játék? Hát tőled, ki ott leszel és játszol…MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

Kristóf István
tantra oktató

Részletek

Dátum:
2019. augusztus 2.
Időpont:
21:00 - 23:30

Helyszín

„Szabadság” Nyílt Tér

About the Author

Leave a Reply 0 comments

>